Koridon Stagelight

Ons motto:

Wij realiseren een passend project, voor ieder budget. 

Wat houdt dit in? 

Je wilt een bijeenkomst, feest, presentatie, optreden groot of klein, met veel of weinig mensen, in de stad of op een afgelegen plek? Koridon Stagelight regelt licht, geluid, video en het totaal ontwerp.

We gaan uit van wat er binnen de kaders allemaal wèl mogelijk is. We kijken over grenzen heen naar oplossingen. Wij durven met jou te dromen en we maken deze dromen waar. Bij elk project sta jij als klant op nummer 1.

Jouw idee en droom is het startpunt, daarna maken wij het tot een hoogtepunt. 

Over Koridon Stagelight:

Koridon Stagelight is opgericht in 2020 door Samuel Koridon. Het startte als lichtbedrijf, maar merkte al snel dat de klanten zochten naar het complete plaatje. Koridon Stagelight biedt inmiddels naast licht, geluid en video ook het totaal ontwerp aan. 

Wij zorgen ervoor, dat je een topervaring krijgt met Koridon Stagelight. 

Wie is Samuel Koridon?

Oprichter Samuel Koridon is een gedreven en sociale jongen van het type: ‘een man een man, een woord een woord’. Altijd op tijd en het liefst van ’s ochtends vroeg tot diep in de nacht op de klus. Wij staan altijd open voor de ideeën van de klant. Klanten staan voor hem op nummer 1. Hij denkt graag samen met de klant mee in mogelijkheden, en maakt een vrijblijvende offerte bij elke vraag. Koridon Stagelight heeft een groot en divers netwerk, waardoor er voor elk project een passend team samengesteld kan worden.

Koridon Stagelight